Google Play App Store
MENÚ PRINCIPAL

Sobre nosaltres

Benvingut a UP Pàdel! El pàdel ha deixat de ser una moda per convertir-se en alguna cosa més. Cada dia és són més les persones que dediquen part del seu temps a aquest esport. Fruit de tot això, neix el projecte UP Sports & Leisure.

Els amants del pàdel podran gaudir d’un excel·lent servei que els professionals del club brinden en totes les àrees del centre.

Missió: millora de la qualitat de vida de la població promovent l’esport del pàdel i tennis com benefici per a la salut i l’oci, oferint un servei esportiu complert i personalitzat a les necessitats de cada client, des de els més petits, fins als més grans, donant especial rellevància a l’àmbit de les relacions socials.

Visió: Convertir els nostres clubs en centres de referència d'aquest esport. Oferint cobertura a tots els jugadors que ho necessitin.

Valors: el treball en equip al servei de la màxima qualitat en la prestació dels serveis, de la professionalitat a tots els nivells i l’eficiència de cada una de les nostres accions i serveis.